Reserveren

– BRUILOFTEN

– Magische bruiloft in DOMUSDELA.

– Magische bruiloft in DOMUSDELA.

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie? Goyvaerts is gelegen in het DOMUSDELA complex, een gebouw waar romantiek en liefde overheersen. Wij hebben de beschikking over een grote kerk en een kapel. Voor de meest bijzondere dag van uw leven biedt Goyvaerts een idyllische locatie voor huwelijksrecepties, ceremonies verschillende soorten diners en feestavonden. Laat ons ervaren team u begeleiden bij het plannen van uw droombruiloft, met op maat gemaakte catering opties die passen bij uw visie en wensen.

– Mogelijkheden

Bruiloft op maat

Het is ook mogelijk om een bruiloft op maat aan te vragen. Doe een aanvraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een arrangement op maat voor u samen te stellen.
Aanvraag op maat

– SFEERIMPRESSIE

– SFEERIMPRESSIE

– Vraag naar de mogelijkheden

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te verwerken en te bevestigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Let op: dit is een aanvraag en geen definitieve reservering. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op om de aanvraag definitief te maken. Dit doen wij in verband met de vele aanvragen die wij binnenkrijgen en iedereen zo goed mogelijk van dienst willen zijn.
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.