Reserveren

-OVER
GOYVAERTS

-DE
GESCHIEDENIS.

-DE
GESCHIEDENIS.

De nog jonge geschiedenis van restaurant Goyvaerts begint op 31 oktober 2019 op het Stratumseind in Eindhoven. Vóór het tot deze unieke samenwerking kwam, bewandelden de broers Jip, Yelle en Jesse Goyvaerts elk hun eigen culinaire pad en ontwikkelden ze ieder afzonderlijk hun specialiteiten. Na hun studies stonden ze, los van elkaar in de keuken van menig sterrenrestaurant om daar de ervaring op te doen die hen nu zo goed van pas komt, in hun eigen restaurants.

-DE SMAAK-
BELEVING.

-DE SMAAK-
BELEVING.

Men neme: drie broers, culinair toponderwijs genoten, gepokt en gemazeld in keukens van niet de minste sterrenrestaurants en bezeten van het vak. Drie broers die elkaar kunnen lezen en schrijven en het beste in elkaar naar boven halen. Voilá: de ingrediënten voor een unieke smaakbeleving!

-DE SMAAK-
BELEVING.

DE
-REFTER.

DE
-REFTER.

Restaurant Goyvaerts is gevestigd in het DOMUSDELA complex, om precies te zijn in de Refter. Deze mooi gerenoveerde ruimte onder De Kapel ademt dezelfde serene sfeer als het gehele complex. Het woord refter is afkomstig van het Latijnse woord reficere dat herstellen betekent. In de refter kon men dus door het eten lichamelijk herstellen. In internaten, kazernes, abdijen en kloosters werd de eetzaal dan ook vaak de refter genoemd. Dus kom genieten én herstellen!